آشنايی با گياهان شاخص ايران

Sample Product

از {{model.count}}
130,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
تعداد
نوع
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که چگونه طبیعت ایران با این همه تنوع و  زیبایی گیاهانش، چنان چشم‌نواز و نفس‌گیر است؟ کتاب “آشنایی با گیاهان  شاخص ایران” سفری است به دنیای اسرارآمیز و شگفت‌انگیز گیاهان بومی این  سرزمین. در این کتاب، شما با گونه‌های منحصربه‌فرد و جذاب گیاهان ایرانی  آشنا می‌شوید، از کوه‌های بلند زاگرس تا جنگل‌های سرسبز شمال، از دشت‌های  وسیع خوزستان تا بیابان‌های پر رمز و راز مرکزی. هر صفحه از این کتاب،  پنجره‌ای به روی زیبایی‌های طبیعی و گنجینه‌های پنهان این سرزمین باز  می‌کند. با مطالعۀ این کتاب به چیزهایی همچون شناخت دقیق گیاهان، مطالعات  بومی و تاریخی، نکات علمی و زیست‌محیطی و راهنمایی برای محافظت و  بهره‌برداری دست خواهید یافت.

نام مولف
ولی الله مظفریان
سال انتشار
1398
نوبت چاپ
سوم
تعداد صفحه
144
درباره کتاب
این کتاب مجموعاً از 17 فصل تشکیل شده است که از ابتدا تا آخرین فصل به‌صورت کل به جزء مطالبی جالب و کاربردی را درخصوص گیاهان بومی ایران به خواننده می‌رساند. برخی از این سرفصل‌ها عبارتند از: آشنایی مختصر با گیاه‌شناسی ایران، نواحی رویشی ایران، نواحی رویشی اروپا-سیبری، نواحی رویشی ایرانو -تورانی، حوزۀ خزری، حوزۀ آرمنو-ایرانین، زیرحوزۀ آذربایجان، زیرحوزۀ البزر، زیرحوزۀ شمال خراسال، حوزۀ کرد و زاگرس و زیرحوزۀ زاگرس شمالی و…
چرا این کتاب
این کتاب اطلاعات جامع و دقیقی دربارۀ گیاهان بومی ایران ارائه می‌دهد که می‌تواند دانش و آگاهی شما را درزمینۀ گیاه‌شناسی و تنوع زیستی افزایش دهد. شما با آشنایی با گیاهان بومی و نقش آن‌ها در اکوسیستم می‌توانید در حفظ و نگهداری از محیط زیست و جلوگیری از انقراض گونه‌های گیاهی مشارکت کنید. اطلاعات کتاب می‌تواند به کشاورزان و باغداران نیز کمک کند تا از روش‌های پایدار و متناسب با محیط زیست برای کشت و بهره‌برداری از گیاهان استفاده کنند. به‌علاوه، برای علاقه‌مندان به طبیعت‌گردی و گردشگری، این کتاب می‌تواند راهنمایی عالی برای شناسایی و کشف گیاهان بومی در سفرهایشان باشد. همچنین این کتاب به بررسی ریشه‌های فرهنگی و تاریخی گیاهان می‌پردازد و می‌تواند به علاقه‌مندان به تاریخ و فرهنگ ایران نیز اطلاعات ارزشمندی ارائه دهد. در سمتی دیگر، برای دانشجویان و پژوهشگران، این کتاب می‌تواند منبعی معتبر و جامع برای تحقیقات علمی و پژوهشی درزمینۀ گیاه‌شناسی و محیط زیست باشد. قابل ذکر است که گیاهان بومی ایران از زیبایی‌های طبیعی بی‌نظیری برخوردارند که می‌تواند الهام‌بخش هنرمندان و علاقه‌مندان به هنر و عکاسی باشد که این کتاب به این مقوله کمک می‌کند. خواندن این کتاب می‌تواند حس مسئولیت اجتماعی شما را به حفاظت از منابع طبیعی و گیاهان بومی تقویت و شما را به یک مدافع فعال برای محیط زیست تبدیل کند. تمام این دلایل می‌توانند خوانندگان را بیشتر به مطالعۀ کتاب «آشنایی با گیاهان شاخص ایران» ترغیب کنند تا از اطلاعات و دانش ارزشمند آن بهره‌مند شوند.
درباره نویسنده
ولی الله مظفریان طی سال‌های گذشته، در دانشگاه‌های مختلف کشور به تدریس علم گیاه‌شناسی پرداخته و علاوه‌برآن در ده‌ها پایان‌نامۀ کارشناسی ارشد و دکتری به‌عنوان استاد راهنما و مشاور نقش آفریده‌اند. ایشان در دانشگاه‌های تهران، دروس علوم اکوسیستم‌های بیابانی و شناخت علف‌های هرز، در دانشگاه شهید چمران اهواز درس زیست‌شناسی، در دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات دروس جغرافیای گیاهی و شناخت درختان و درختچه‌های ایران، در دانشگاه شهید بهشتی درس شناخت درختان و درختچه‌های ایران و آشنایی با گونه‌های مناسب ایجاد فضای سبز را در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تدریس کرده‌اند. همچنین، در 65 سمينار علمي و ترويجي شرکت کرده‌اند که خلاصه مقالات یا مقالات کامل ارائه‌شده در آن سمينارها منتشر شده است. دکتر مظفریان، در سال‌هاي خدمت خود، با رفتن به مأموریت‌های متعدد به مناطق مختلف ايران، مطالعات بسیاری درخصوص گیاهان بومی و رویشگاه‌های طبیعی کرده‌اند و موفق شده‌اند بیش از شصت و پنج هزار نمونۀ گياهي را از مناطق مختلف ايران جمع‎‌آوری و نام‌گذاري کنند
فهرست
فصل ۱:‌ آشنایی مختصر با گیاه‌شناسی ایران
فصل 2:‌ نواحی رویشی ایران
فصل 3:‌ نواحی رویشی اروپا-سیبری
فصل 4:‌ نواحی رویشی ایرانو -تورانی
فصل 5:‌ حوزۀ خزری
فصل 6:‌ حوزۀ آرمنو-ایرانین
فصل 7:‌ زیرحوزۀ آذربایجان
فصل 8:‌ زیرحوزۀ البزر
فصل 9:‌ زیرحوزۀ شمال خراسال
فصل 10:‌ حوزۀ کرد و زاگرس
فصل 11:‌ زیرحوزۀ زاگرس شمالی

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...
تماس با ما