راهنمای جامع مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری

Sample Product

از {{model.count}}
560,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
تعداد
نوع
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

مدیران فنی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری از بازیگران مهم صنعت  گردشگری‌اند. آنها وظایف متعددی را در دفاتر برعهده دارند. نظارت بر طراحی و  اجرای تور، نظارت بر رزرو محصولات و خدمات گردشگری مانند هتل و بلیت،  تنظیم گزارش‌های عملکرد، حل‌ و فصل مشکلات و رسیدگی به شکایات فقط بخشی از  وظایف آنان است. هنگامی‌که بدانیم بسیاری از مدیران فنی، مؤسس و یا  مدیرعامل دفاتر نیز هستند، به اهمیت این شغل بیش ‌از پیش پی می‌‌بریم. از  این‌رو، تربیت مدیران فنی ماهر که اشراف کافی بر صنعت گردشگری داشته باشند و  ابعاد گوناگون کسب‌وکار خود را به‌خوبی درک کنند موضوعی حیاتی است.

نام مولف
ابوالفضل صیامیان گرجی, اسماعیل برات, اشکان بروج, اصغر ساروخانی, الهه جهان‌تیغ, امیرعباس نجفی‌پور, پریسا خدادادی, ترانه حاجی احمدی فرمهینی, جعفر باپیری, جواد یوسفی, حمید خلیلی‌پناه, دیاکو عباسی, راحله ملکی, سید علی هاشمی, سیده مهسا مطهر, عادل نیکجو, فرزانه حقیقت‌ قهفرخی, مجتبی شاه‌ولی, محمد شریفی تهرانی, محمد ‌منظرنژاد, مژگان تراب احمدی, نسیم نعمتی
سال انتشار
1402
نوبت چاپ
اول
تعداد صفحه
680
قطع کتاب
وزیری
نوع جلد
شومیز
درباره کتاب
کتاب راهنمای جامع مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری باتوجه‌به تولید محتوای درسی باکیفیت، روزآمد و کاربردی و بعد از نیازسنجی شغلی و بازنگری درس‌های دورۀ تربیت مدیران فنی، برای مدیران فنی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری تألیف شده است. این کتاب شامل محتوای جدید منطبق با سرفصل‌های اصلاحی به‌صورت جامع در اختیار فراگیران این دوره‌هاست و تقریباً همۀ ابعاد مهم کسب‌وکار دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری را پوشش می‌دهد. بااین‌حال، مبرهن است مطالعۀ این کتاب به‌تنهایی برای متخصص شدن در همۀ ابعادی که به آنها پرداخته‌ شده کافی نیست و ضروری است فراگیرانِ دوره‌‌ها با تداوم مطالعه و کسب تجربه بر دانسته‌های خود روز‌به‌روز اضافه کنند.
این کتاب از 12 بخش و 43 فصل تشکیل شده است. بخش‌ها، مستقل ولی به هم مربوط هستند. هر بخش، یک یا چند فصل دارد. برخی بخش‌های کتاب را یک نویسنده نوشته است و بعضی‌ها را دو یا سه نویسنده با همکاری یا مستقل از یکدیگر نوشته‌اند. بخش‌هایی که دو یا چند نویسنده دارد ولی نویسندگان مستقل از یکدیگر فصل‌ها را تألیف کرده‌اند، اسم نویسنده در ابتدای فصل نیز ذکر شده است. بخش‌های کتاب عبارت‌اند از: شناخت صنعت گردشگری، مدیریت استراتژیک، قوانین و مقررات، روانشناسی گردشگر، برنامه‌ریزی و طراحی تور، آشنایی با سفرهای هوایی، مدیریت بازاریابی، مدیریت منابع انسانی، مبانی حسابداری و مالیاتی، فناوری‌های سفر، کسب‌وکارهای استارتاپی در گردشگری، اصول اخلاقی در گردشگری.
گرچه این کتاب ویژۀ مدیران فنی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری تألیف شده است، سایر فعالان عرصۀ صنعت گردشگری و علاقه‌مندان به این صنعت نیز می‌توانند از آن استفاده کنند. توصیه می‌کنیم تمام مدیران و کارکنان دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری مطالب این کتاب را بخوانند. اساتید و دانشجویان رشته‌های مرتبط با گردشگری و هتلداری، مدیران بخش دولتی و سایر ذی‌نفعان نیز به فراخور نیاز می‌توانند از بخش‌های مختلف این کتاب بهره ببرند
چرا این کتاب
کتاب راهنمای جامع مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری حاصل یک کار گروهی است. گروهی که با تعهد، اشتیاق و تخصص خود، اثری فاخر و ممتاز را در مدت زمانی اندک خلق کردند. این کتاب، در نوع خود اثری کم‌نظیر است. در آفرینش این اثر 22 نویسنده نقش داشته‌اند که به‌ندرت در عرصۀ تألیف کتاب‌های درسی در ایران، شاهد چنین همکاری بوده‌ایم. گرچه این اثر در مدت زمان کوتاهی تدوین شده است، دانش و تعهد مثال‌زدنی نویسندگان موجب شده تا اثر باکیفیتی خلق شود. اکثریت نویسندگان کتاب، علاوه‌بر آنکه دانش‌آموختۀ رشته‌های مرتبط با گردشگری‌اند، سابقۀ کاری درخشانی نیز در صنعت گردشگری دارند.
باید اضافه کنیم ازآنجاکه این دوره مهارت‌محور است، در این کتاب تلاش شده تا مطالب تا حد امکان کاربردی باشند. برای نیل به این هدف، از روش‌ها و ابزارهای گوناگونی استفاده شده است، از انتخاب سرفصل‌های مناسب و استفاده از مثال‌های متعدد‌ گرفته تا به‌کارگیری ابزارهای مختلفی همچون اهداف یادگیری، پرسش، نکته، مطالعات موردی، پروژۀ کلاسی و بیشتر بخوانید که همه‌وهمه درک موضوعات پیچیده را برای مخاطبان کتاب راحت‌تر می‌کنند.
در این کتاب همچنین، برای ارجاع‌دهی از روش ونکوور استفاده شده تا خواندن آن برای مخاطبان راحت‌تر باشد. شایان ذکر است که محتوای جدید منطبق با سرفصل‌های اصلاحی به‌صورتی جامع و درقالب یک کتاب به فراگیران این دوره‌ها ارائه شده است و درنتیجه مخاطبان دیگر مجبور نخواهند بود تا مطالب را در چند کتاب و به‌صورت غیرمنسجم دنبال کنند
درباره مولف
جعفر باپیری استادیار گروه گردشگری دانشگاه کردستان است. او دکتری مدیریت گردشگری دارد و مترجم و ویراستار علمی بیش از 10 عنوان کتاب در حوزۀ گردشگری است. از ترجمه­‌هایش می‌­­توان به کتاب اندیشه­‌های فلسفی در گردشگری و راهنمای جامع بازاریابی الکترونیکی در گردشگری اشاره کرد. آقای باپیری کتاب­‌های راهنمای برندسازی مقصدهای گردشگری و برندسازی مکان را نیز ویراستاری علمی کرده است. او همچنین ویراستار و مدیر تدوین کتاب راهنمای جامع مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری نیز بوده که منبع اصلی فراگیران دوره‌­های مدیریت فنی است. دکتر باپیری در چندین پروژۀ اجرایی در سطح ملی و استانی نیز نقش­ ایفا کرده است. برای نمونه، ایشان مجری پروژۀ طرح جامع گردشگری شهرستان اردکان، سرپرست تیم تحقیق طرح­ ملی تدوین ضوابط فنی درجه­‌بندی تأسیسات گردشگری و عضو اصلی تیم تحقیق بازنگری در نظام آموزش‌های کوتاه‌مدت گردشگری بوده است. وی همچنین قریب به 10 سال سابقۀ کار در صنعت تور را دارد. عضویت علی‌­البدل هیئت‌مدیرۀ انجمن علمی گردشگری ایران، دبیری کارگروه مطالعات بازار اتاق فکر گردشگری ایران، عضویت بنیاد ملی نخبگان و اهل قلم نیز از دیگر فعالیت­‌ها و دستاوردهای دکتر باپیری بوده است.
مژگان تراب ‌احمدی دارای مدرک کارشناسی مدیریت گردشگری از دانشگاه علامه‌طباطبائی و کارشناسی ارشد برنامه‌ریزی و توسعۀ گردشگری از دانشگاه تهران است. او از سال 1386 تدریس در رشتۀ گردشگری را آغاز کرده است و در مؤسسات آموزش گردشگری، دانشگاه پیام نور و دانشگاه آزاد اسلامی درس‌های مربوط به این رشته را تدریس می‌کند. تراب ‌احمدی یکی از مؤلفان کتاب شناخت صنعت گردشگری با رویکرد سیستمی است. او در سِمت‌های کارشناس گردشگری ادارۀ کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی استان البرز، مدیر اجرایی و سرپرست مطالعات پروژه‌های ملی گردشگری و طرح‌های توجیهی و مدیر گروه گردشگری کشاورزی هلدینگ آرا فعالیت کرده است و اکنون در کانون جهانگردی و اتومبیلرانی مشغول به کار است.
دیاکو عباسی از سال 1381 در صنعت گردشگری فعال است. او هر سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری مدیریت گردشگری خود را در دانشگاه علامه‌طباطبائی گذرانده است. عباسی از سال 1387 عضو تیم‌های‌ کارشناسی، نظارتی و مشاوره‌ای طرح‌های جامع و تفصیلی توسعۀ گردشگری در سطوح مختلف محلی، استانی و ملی است
فهرست
بخش 1: شناخت صنعت گردشگری
بخش 2: مدیریت استراتژیک
بخش 3: قوانین و مقررات
بخش 4: روانشناسی گردشگر
بخش 5: برنامه‌ریزی و طراحی تور
بخش 6: آشنایی با سفرهای هوایی
بخش 7: مدیریت بازاریابی
بخش 8: مدیریت منابع انسانی
بخش 9: مبانی حسابداری و مالیاتی
بخش 10: فناوری‌های سفر
بخش 11: کسب‌وکارهای استارتاپی در گردشگری
بخش 12: اصول اخلاقی در گردشگری

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...
تماس با ما