نقشه‌ خوانی و GPS در گردشگری

Sample Product

از {{model.count}}
195,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
تعداد
نوع
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

پس از مطرح شدن اقسام قاب‌‌های شناخت از سیاره‌ای که‌ در آن زندگی می‌کنیم،  انسان سرانجام یک قاب حقیقی از این کره پیدا کرده و مسیر شناخت این علم را  به دست عام سپرده است. ادامۀ مسیر هم خالی از لطف نبوده و با پیچش درهم  جغرافیا و فناوری، تحولات شگرفی به ارمغان آورده است. به گونه‌ای که امروزه  علم نقشه‌خوانی و GPS دنیای بسیاری از  جویندگان این عرصه را متحول کرده و از طرق بسیاری از آن بهره برده‌اند. این  تحولات دنیای جدیدی از شگفتی‌ها را به روی ما گشوده است. فناوری‌هایی چون GPS ، با فتح مرزهای زمان و مکان،  به ما قدرتی بی‌سابقه داده‌اند تا با دقتی  استثنایی به تحلیل و بررسی جغرافیا بپردازیم. این ابزارهای پیشرفته در  زمینه‌های مختلفی همچون جغرافیا، گردشگری و برنامه‌ریزی شهری، انقلابی  واقعی ایجاد کرده و برای ما مسیری هموار کرده‌اند تا با نگاهی تازه و  هیجان‌انگیز به دنیای پیرامون‌مان بنگریم

نام مولف
رسول عسکری, محمد براتی
سال انتشار
1402
نوبت چاپ
اول
تعداد صفحه
176
قطع کتاب
وزیری
نوع جلد
شومیز
درباره کتاب
این منبع در ۱۴ فصل به شناخت نقشه‌خوانی و GPS در دنیای گردشگری می‌پردازد.
با بررسی ویژگی‌های کرۀ زمین آغاز می‌شود و از ساختار و شکل آن تا خصوصیات جغرافیایی را به‌دقت می‌کاود. سپس به تحلیل نقشه‌ها می‌پردازد و آن‌ها را براساس مقیاس، دقت و کاربرد، به‌تفصیل طبقه‌بندی می‌کند. اطلاعات حاشیه‌ای نقشه‌ها، علائم قراردادی و به‌کارگیری مقیاس نقشه‌ها و نقش آن‌ها در درک ابعاد واقعی را نیز با دقت تفسیر می‌کند.
ضمن اینکه روش‌های تعیین موقعیت نقاط روی نقشه و در جهان واقعی، همچنین جهت‌ها و امتدادها و نحوۀ استفاده از آن‌ها در مسیریابی و نقشه‌خوانی را به‌روشنی معرفی می‌کند. روش‌های مختلف جهت‌یابی، از تکنیک‌های سنتی تا استفاده از قطب‌نما و GPS، نیز به‌صورت جامع و فراگیر در آن توضیح داده می‌شوند. ..
در ادامه، واژه‌نامه‌ای انگلیسی برای درک بهتر اصطلاحات تخصصی، و مجموعه‌ای از نقشه‌های مختلف به‌عنوان پیوست، به‌همراه نمونه سؤالات تستی و تشریحی برای ارزیابی و تقویت دانش فراگرفته از مفاهیم، ارائه می‌دهد.
درنهایت، مشخصات و ویژگی‌های برخی از انواع دستگاه‌های GPS دستی را معرفی می‌کند تا مسافران و نقشه‌برداران با دقت و آگاهی بیشتری بتوانند از این ابزارها بهره ببرند. .
این کتاب با بهره‌گیری از منابع معتبر و علمی، نه تنها برای دانشجویان و محققان، بلکه برای تمامی علاقه‌مندان به حوزۀ گردشگری،‌ نقشه‌برداری و جغرافیا، راهنمایی مطمئن و الهام‌بخش خواهد بود
چرا این کتاب
این کتاب با پوشش جامع و عمیق مباحث نقشه‌خوانی و سیستم‌های تعیین موقعیت، به‌راستی گنجینه‌ای ارزشمند برای علاقه‌مندان و متخصصان جغرافیا و نقشه‌برداری است. تحلیل‌های دقیق و علمی ویژگی‌های کرۀ زمین، طبقه‌بندی‌های متنوع و نظام‌مند نقشه‌ها براساس مقیاس، دقت و کاربرد، و شرح کامل اطلاعات حاشیه‌ای و علائم قراردادی، ازجمله نکات برجستۀ این اثر به شمار می‌آیند. در این کتاب، روش‌های تعیین موقعیت نقاط، جهت‌ها و امتدادها به‌طور دقیق و کاربردی توضیح داده شده و تکنیک‌های مختلف جهت‌یابی، از روش‌های سنتی تا استفاده از قطب‌نما و GPS، با دقت و جامعیت بررسی شده‌اند. معرفی سیستم‌های GPS و واژه‌نامۀ تخصصی انگلیسی به فارسی، همراه با نمونه سوالات تستی و تشریحی و پیوست نقشه‌های مختلف، این اثر را به یک منبع بی‌بدیل آموزشی و مرجع تبدیل کرده است. همچنین، مشخصات دقیق و جامع انواع دستگاه‌های GPS دستی، به‌عنوان یکی از بخش‌های کاربردی و ضروری کتاب، اطلاعات مفید و عملی را در اختیار خوانندگان قرار می‌دهد
درباره مولف
رسول عسگری، دارای مدرک کارشناسی جغرافیا گرایش ژئومورفولوژی دانشگاه یادگار امام، کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه‌ریزی توریسم از دانشگاه علوم و تحقیقات، و دکتری جغرافیا و برنامه‌ریزی روستایی، آمایش سرزمین از دانشگاه آزاد اسلامی تهران واحد علوم و تحقیقات است. دکتر عسگری هم‌اکنون در سمت مدیر هستۀ گزینش قوۀ قضائیه سازمان زندان‌ها مشغول به فعالیت است.
محمد براتی، متولد ۱۳۳۲ از بیرجند، با سابقه‌ای درخشان در حوزه‌های هوانوردی و گردشگری، در زمینه‌های علمی و آموزشی سهمی ارزنده دارد. او دیپلم تجربی را از دبیرستان شبانۀ خاقانی تهران دریافت کرده و تحصیلات عالی خود را در رشتۀ هوانوردی از دانشکدۀ خلبانی و کارشناسی ارشد را براساس قانون ارتقای جانبازان، در دانشگاه صنعتی شریف ادامه داده است. در حال حاضر، وی در مقطع دکتری گردشگری در دانشگاه پردیس بین‌الملل توسعۀ علوم و فنون فارابی به تحصیل مشغول است. براتی در طول دوران فعالیت‌های آموزشی خود، مدیریت برنامه‌ریزی آموزش در ارتش را بر عهده داشته و در دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی متعددی تدریس کرده است. ازجمله تدریس در دانشگاه جامع علمی کاربردی، وزارت میراث فرهنگی و گردشگری، و انجمن خدمات پژوهشی و تحقیقاتی اروسیا. او تجربۀ تدریس در مراکز آموزشی نظامی و علمی کاربردی را نیز در کارنامه دارد. از آثار علمی و تألیفی او می‌توان به نقشه‌خوانی کاربردی و GPS و نقشه‌خوانی و GPS در گردشگری و همچنین جزوات تخصصی در حوزه‌های گردشگری، جغرافیا و مدیریت دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری اشاره کرد. براتی با تألیفات و تدریس خود، به‌ویژه در زمینه‌های نقشه‌خوانی و فناوری‌های نوین، تأثیر بسزایی در ارتقای دانش و مهارت‌های مرتبط با این حوزه‌ها داشته است. ایشان هم‌اکنون به‌عنوان مدرس دانشگاه علمی‌کاربردی و مؤسسات آموزش گردشگری مشغول به فعالیت‌اند
فهرست
فصل 1: ویژگی کرۀ زمین
فصل 2: طبقه‌بندی نقشه‌ها
فصل 3: اطلاعات حاشیه‌ای -علائم قراردی
فصل 4: عوارض زمین
فصل 5: مقیاس نقشه
فصل 6: تعیین موقعیت نقاط
فصل 7: جهت‌ها و امتدادها
فصل 8: جهت‌یابی
فصل 9: قطب‌نما و کاربرد آن
فصل10: سیستم تعیین موقعیت ماهواره‌ای جهانی
فصل11: واژه‌نامۀ انگلیسی
فصل12: پیوست نقشه‌های مختلف
فصل13: نمونه سؤال تستی و تشریحی
فصل 14: مشخصات برخی از انواع GPS

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...
تماس با ما